torsdag 4 augusti 2011

Bloggsemester

Oj vad det är länge sedan vi bloggade..... men vi har varit upptagna med besök av och hos vänner och släktingar, det har grillats och gullats, matte har bakat och vi har fikat och varit på utflykt m.m. Det har dock funnits tid att sitta ner och bara njuta och lyssna på "vattenporlet" i fågelbadet.


Alla dagar har förstås inte inbjudit till trädgårdsliv...stundtals har det varit riktigt sk..t-väder men då har vi vårt härliga uterum där Molly gillar att ligga i soffan hos matte. Eftersom det inte är så välisolerat som övriga huset, hörs allt som rör sig på vår gata och Molly kan ha lite koll på vad som händer.



En dag åkte vi ner till vårt barnbarn Axel i Lund och hade med oss en del av de leksaker som vi plockade fram från vinden för ett tag sedan. Axel blir lite rädd och skeptisk då vi anländer och Molly kommer inrusande, så vi har börjat med en lite försiktigare hälsningsprocess och tar det lite pö om pö och då går det jättebra. Efter en stund blir han nyfiken på henne och vill känna på pälsen och Molly vill då gärna pussa på honom. Hon vet att hon inte får röra hans grejor och som tur är bryr hon sig inte så mycket om leksaker. Fast då han rullade iväg en boll i hennes riktning la hon beslag på den och försökte vakta den. Som väl var såg jag det hela och kunde snabbt ingripa innan Axel hann krypa fram till henne för att återta bollen.


Den röda Brio lära-gå-vagnen gjorde stor succé och han kröp runt med den. Lite svårt att vända då han kommit fram till väggen, men med lite hjälp fick han snabbt ny fart och kunde rulla vidare.

En dag följde jag och Molly med husse då han skulle rida på sin Flying Lady.


Vanligtvis åker han dit själv eftersom det blir länge för oss att "hänga" där då det skall ryktas, borstas och kratsas innan träns och sadel kommer på och sen skall det spännas och justeras ....... Molly och jag är då istället hemma och promenerar i våra sköna skogar eller vid havet.

Avslutar med en bild från vår härliga strand och berättar mer om våra sommaräventyr en annan dag.




4 kommentarer:

  1. Åhhhhhhhh, vilken härlig semester du varit på då.
    Vi gillar alla dina bilder och väntar redan på fler dååå.
    Vov från grabbarna boys!

    SvaraRadera
  2. Så härligt med semester! Tid att njuta och ta det lugnt. Er strand ser så skön ut - där hade vi nog också trivts!

    SvaraRadera
  3. Härligt ni har det. Vad kul att husse rider det visst vi inte=) Känner själv också att tiden att blogga inte riktigt finns just nu.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.