fredag 17 december 2010

Snön lyser vit på taken.....

Nu har det snöat i 2 dagar här hos oss. Igår var det sådan där hopplös snö ni vet, det blev stora bollar i pälsen bara efter en liten kissrunda i trädgården. Det var varning i radion för att ge sig ut i trafiken och Molly och jag lydde och stannade inne. Jag tror inte hunden mår dåligt om man någon gång låter bli att promenera med den. Busa runt i trädgården kan också duga emellanåt.

I morse var det -11 men det kändes inte kallt eftersom luften var torr. Vi mötte vattenspanieln Asta och hon bar som vanligt en jättepinne i munnen. Molly får akta sig för ibland svänger hon häftigt på huvudet och då får man sig en smäll. På mornarna brukar vi också träffa cockerspanieln Zorro och cavaljeren Kessie.

För övrigt händer det inte så värst mycket på hundfronten så här års...... utom då i morgon förstås för då skall Molly bada. Vi återkommer.

4 kommentarer:

  1. Här är också ett gäng som ska badas men det vet de inte än:) Lite lustiga älksar bada ute men inte inne.

    SvaraRadera
  2. Abbe älskar också att bada ute men absolut inte inne.
    Och snö har vi fått en hel del också.
    Ha det bra.
    Vov o kram!

    SvaraRadera
  3. Det där med stor pinne i munnen känner jag igen. Nanna älskar att bära omkring på sådana och inte fattar hon att Leia får sig en smäll då och då när Nanna svischar förbi...

    SvaraRadera
  4. Här blir det också julbad i veckan för de fyrbenta. Ska försöka hinna trimma lite innan badet, för de börjar bli långhåriga och det blir så lätt tovor nu när de har overaller och täcken på sig.
    Ha en fortsatt skön helg!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.