torsdag 21 april 2011

Premiärdopp


Så var det då avklarat, årets premiärdopp i Skäldervikens blå bölja.

Vi har haft ett underbart härligt sommarväder med 21,5 grader idag. Vi packade picknic-väskan med dricka och blåbärsmuffins och  körde till ett av våra favoritområden där man kan promenera i skogskanten längs med havet. Perfekt då man går i skuggan men ser havet mellan småtallarna. Med jämna mellanrum är diverse sittplatser iordninggjorda, ibland är det en kullfallen trädstam eller några bra stenar upplagda ibland är det komunala bänkar.
Vi fikade och Molly fick leta godis som jag placerat ut på strandängen. Hon har jättekoll var jag lägger gottorna och hittar samtliga. Hon var lycklig då hon fick bada och sen rulla sig i torrt, visset fjolårsgräs. Matte var inte lika förtjust... men å andra sidan släpper det lätt i den relativt korttrimmade pälsen.


Ovanstående bild tog jag den 6 mars på samma plats som Molly i dag badade på. Ofattbart att det bara på 1,5 månad kan ändra sig så markant.



Avslutar för idag med att önska all bloggvänner En Glad Påsk




4 kommentarer:

  1. Det går fort, när värmen och ljuset väl kommer! Så skönt det ser ut med Molly i vattnet!
    Glad påsk på er!

    SvaraRadera
  2. Glad påsk på er med! Vist har det varit underbart idag. Vi var en sväng om Halmstad och jag fick iallafall njuta av havet genom bilfönstret. Kram

    SvaraRadera
  3. Glad Påsk!
    Så härligt ni har det. Vi har haft det skönt här med

    SvaraRadera
  4. Hos oss ser det mer ut som det gjorde den 6 Mars hos er! Ni ser ut att haft en härlig dag vid stranden!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.