tisdag 8 januari 2013

Luddigt

 
 
Ja, det är väl det minsta man kan kalla vädret idag. Det här fotot tog jag idag 14.30 och solen skall enligt SMHI fortfarande lysa minst 1 timme till. Det är så tjockt av fukt och dis att man tycks gå insvept i ett grått töcken och alla ljud blir dova och man tycks nästan vara ensam i världen. Det dryper och  droppar av fukt från grenarna och inte ens en liten fågel hörs.
 
Tidigare idag har matte varit på jympa tillsammans med 85 andra pigga "åldringar". Det är Friskis-jympan som lockar så många på tisdagsförmiddagen och det är inte undra på eftersom ledarna är jättebra, musiken svängig och deltagarna sociala och trevliga. Man får vara där en god stund före start för annars riskerar man att det är fullsatt och då blir det till att gå hem igen. Förargligt :-(  Den här stunden före jympan kan då lämpligen ägnas åt social samvaro. Man har koll på vilka som har hund och då blir det lite "snack" om dem (hundarna alltså), några hade varit på Tutankhamu-utställningen på Malmö Arena och lovordade den och några diskuterade korten på gårdagens bridge. Efter jympan smakar det bra med lite fika.
 
I dag blev det inte så mycket hund här på bloggen - vi har ju som sagt varit ute på vår runda som fick ske på asfaltvägar eftersom husse har bilen. Hoppas på bättre väder i morgon då vi också får sällskap av Hilma.
 
Hej so long

3 kommentarer:

  1. Vi hade inte sol men slapp luddet!! Skönt, nästan lite vår i luften än om det är långt dit.

    SvaraRadera
  2. Tack för Gratulationerna! Självklart får du länka till oss!
    Nu sitter vi och väntar på att lilla babyn ska få sin läkarundersökning och sedan få
    komma hem och träffa storebror!
    Melodys matte

    SvaraRadera
  3. Luddigt väder inget vidare. Och vad kul att matte tränar på Friskis.
    Lite dogjympa kanske.

    Gör dig nu en riktigt go helg, kram från Maria ♥

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.