fredag 10 januari 2014

Mer London

Eftersom M och H ville se och höra mer om vår resa fortsätter jag här med ytterligare bildkavalkad. Håll till godo!

Efter en god natts sömn och innehållsrik hotellfrukost, begav vi oss med Tunnelbanan till shoppingkvarteren. 


Mest hägrade förstås Victoria Secret för tonåriga Emelie så det var bäst att bege sig dit först.


Där fanns mys- och underkläder, nattlinnen och morgonrockar i de mest skiftande tyger och utföranden. Största utbudet var trosor i spets och brodyr och så minimala i storlek att de knappast fanns. BH:ar fanns det också gott om i alla möjliga tänkbara färger och med mycket push up i.
Efter 1 timme därinne hade jag, men inte Emelie och hennes mamma, sett nog. Jag gick ut på Bond Street och kikade i alla de flotta affärerna, blev insläppt av snygga dörrvakter och nådigt expedierad av tjusiga biträden.


Efter 2,5 timmar hade Emelie tittat och köpt det hon skulle ha - och det var mycket!! Vi gick vidare ner till Picadilly Cirkus och Trafalgar Square för att kika på Eros och Lord Nelson.Nu var vi ganska trötta men hittade en trevlig italiensk restaurang där vi serverades en krämig och god cabonara och lite gott vin. Sen var vi inne i ytterligare en massa butiker, precis som väldigt många andra- trångt med andra ord - men det var ju rea överallt med rejäla prissänkningar på ca 70%.


Här ser ni hur fint julskyltat det var på Regent Street. De hade verkligen tagit i överallt och i alla butiker.Vid 20.00-tiden hade vi shoppat klart (för den dagen) och begav oss hemåt för middag på kvarterskrogen vid vårt hotell. Först var vi uppe på rummet och dumpade kassarna och som ni ser var det en hel del som hade inhandlats.


Så var dag 2 på vår Londonresa till ända och vi somnade ovaggade och drömde om alla spetsunderkläder på Victoria Secret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.