lördag 8 december 2012

Hej alla bloggisar!

Nu är det verkligen på tiden att jag skriver ett par rader i vår blogg. Ni kanske tror vi somnat in helt och hållet ;-) men nej, vi lever i hösta välmåga och allt är bara bra med oss.




Molly har återhämtat sig fantastiskt bra efter operationen, det är bara pälsen under magen som visar att något hänt. Den växer nämligen väldigt långsamt - men å andra sidan trasslar och tovar det sig ju inte.

Nu var det ju bara den ena juverraden som togs bort eftersom det inte går att ta båda samtidigt (huden räcker inte till att sy ihop då) Det finns någon liten "förhårdnad" vid ett av brösten även på högersidan men vi avvaktar operation eftersom det som togs bort var godartat. Vi skall på kontroll i februari och bestämmer då i samråd med veterinären om vad som skall ske framöver.

Hela "kalaset" har kostat ca 14 000:- och försäkringen har täkt det mesta. Vi har Molly försäkrad i If med en fast självrisk på 2 500:-. Måste få berätta att vi är supernöjda med handläggningen av ärendet, inga problem eller ifrågasättande och pengarna utbetalda bums. Vi hade turligt nog en ihopsamlad bonus på självrisken så det kostade oss endast 700 kronor!!!!

Nu lägger vi det traumat bakom oss och glädjer oss istället åt den stundande julen som skall firas med barn och barnbarn hemma hos oss. Planeringen är i full gång, de flesta julklapparna är inslagna, adventsljusen brinner och Matte njuter av ett gott julkryddat tea och lussebulle.

Vi önskar er en härlig 2:a advent och hörs förhoppningsvis snart av igen.


5 kommentarer:

  1. Javisst är man tacksam över försäkringarna. Hur skulle man annars klara ekonomin när ögonstenarna blir sjuka. Ha en skön helg/Grabbarna Larsson

    SvaraRadera
  2. Hej Molly!! Kul at du är på G igen! Ha en fin andra advent själv!

    SvaraRadera
  3. Skönt att du är pigg igen Molly! Hoppas du bloggar lite mer snart igen :-)

    SvaraRadera
  4. Härligt att höra att det gått så bra! Fast det gör det ju oftast faktiskt... Och skönt med sådan försäkring!
    PUSS på di Molly!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.